Kommentarer
Shc - 2017-01-01 18:54:31 Smager lækkert. Dejlig sauce.
Molly - 2016-03-08 18:04:29 Super lækkert ret. Mine gæster var helt vild med maden og vil også have opskrift !
Jonas - 2012-12-18 12:16:54 Kanon god ret, som giver en virkelig lækker sauce! Opskriften er nem at følge, og resultatet er perfekt!
Jette København Ø - 2011-09-22 16:32:49 Med det fyld, er der nok til 1200 gram mørbradder (ca. 2 stk)
Jeg brugte frisk timian - og det var ok.
Havde problemer med at finde syltede peberkorn - så de kom ikke i.
En god sjat rødvin i sovsen er ingen dårlig ide!
Pia&Jesper - 2011-09-17 22:45:40 Super lækker ret.
Man skal passe på med timian'en da man tydeligt kan smage selv den ene tsk.
Næste gang vil vi prøve med lidt mere persille, da man ikke kan smage den
Yogi - 2011-07-03 18:29:45 Absolut en topscorer.
Det er lige præcis sovsen, der sidder lige i skabet. (incl. timian)
Absolut værd at lave igen.
- 2010-08-31 11:37:43 Ok - dum kommentar fra mig i går....Har fattet at jeg nok skulle vente med saucen til kødet var færdig i ovnen OG SÅ buge stegeskyen:-) Ja ja man lærer så længe man lever - håber jeg :-)
Kødet smagte super godt og hele familien kunne lide det:-)
Helle - 2010-08-30 18:18:05 Jeg er næsten færdig med opskriften nu....MEN som jeg ser det skal man bruge stegeskyen to gange?? Man koger panden af med boullion og hælder over kødet som kommer i ovnen - DEREFTER skal man bruge stegeskyen til at lave sauce????
Jeg kan godt lave sauce uden, så det går nok....Men.....
Mikkel - 2010-05-14 23:02:32 Første gang jeg rigtigt har lavet mad, men 3 timer i køkkenet var det hele værd! Saucen var indbegrebet af creme de la creme :)
Retten får 13 her fra
Hanne - 2009-05-21 13:28:03 Den var så god ! Fantastisk sauce.
Linda - 2009-05-09 17:33:00 Fantastisk ret... kæmpe hit her i familien.
- 2008-05-19 22:17:23 Undlad timian. Skal kun stege ca 15 min. Kan steges om formiddagen og varmes let inden servering.
|