Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignonfarseret svinemørbrad

Champignonfarseret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Guldskatt

Indsendt :


Champignonfarseret svinemørbrad, billede 4 Champignonfarseret svinemørbrad, billede 1 Champignonfarseret svinemørbrad, billede 2 Champignonfarseret svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
6 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 tsk. Timian, tørret
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Sauce:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Syltede grønne peberkorn
Jævning
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Grønne bønner. dybfrost
   


Opskrift:

Mørbraderne afpudses og flækkes på langs og bank dem ud.

Fyld:
Svits finthakkede champignoner og fintsnittet løg i olie fra tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker og rør dem i sammen med timian efter smag samt hakket persille. Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber, drys mel på og varm den igennem.

Fordel den derpå over mørbraderne og rul disse fast sammen som roulader. Hold kødet sammen med bomuldsgarn eller fæst det med kødnåle.

Brun nu kødet godt på alle sider i smør/olie på en pande og læg det derefter i et ovnfast fad.

Kog panden af med bouillon eller vand og hæld det ved kødet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.

Sauce:
Bland stegesky, fløde og peberkorn, giv det et opkog og jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber og server den til det skiveskårne kød.

Serveres med kartofler, pasta eller ris.

Tips:

knust peberkorn kan undlades




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (89 stemmer)

Opskriften er vist 141426 gange,
og udskrevet 5904 gange.


Energi:
KJ total 12406 (2953 kcal)
KJ pr. Pers. 3101 (738 kcal)
Vægt ialt 3141 gram
Vægt pr. Pers. 785 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 394 KJ (94 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Shc  -  2017-01-01 18:54:31
Smager lækkert. Dejlig sauce.


Molly  -  2016-03-08 18:04:29
Super lækkert ret. Mine gæster var helt vild med maden og vil også have opskrift !


Jonas  -  2012-12-18 12:16:54
Kanon god ret, som giver en virkelig lækker sauce! Opskriften er nem at følge, og resultatet er perfekt!


Jette København Ø  -  2011-09-22 16:32:49
Med det fyld, er der nok til 1200 gram mørbradder (ca. 2 stk) Jeg brugte frisk timian - og det var ok. Havde problemer med at finde syltede peberkorn - så de kom ikke i. En god sjat rødvin i sovsen er ingen dårlig ide!


Pia&Jesper  -  2011-09-17 22:45:40
Super lækker ret. Man skal passe på med timian'en da man tydeligt kan smage selv den ene tsk. Næste gang vil vi prøve med lidt mere persille, da man ikke kan smage den


Yogi  -  2011-07-03 18:29:45
Absolut en topscorer. Det er lige præcis sovsen, der sidder lige i skabet. (incl. timian) Absolut værd at lave igen.


  -  2010-08-31 11:37:43
Ok - dum kommentar fra mig i går....Har fattet at jeg nok skulle vente med saucen til kødet var færdig i ovnen OG SÅ buge stegeskyen:-) Ja ja man lærer så længe man lever - håber jeg :-) Kødet smagte super godt og hele familien kunne lide det:-)


Helle  -  2010-08-30 18:18:05
Jeg er næsten færdig med opskriften nu....MEN som jeg ser det skal man bruge stegeskyen to gange?? Man koger panden af med boullion og hælder over kødet som kommer i ovnen - DEREFTER skal man bruge stegeskyen til at lave sauce???? Jeg kan godt lave sauce uden, så det går nok....Men.....


Mikkel  -  2010-05-14 23:02:32
Første gang jeg rigtigt har lavet mad, men 3 timer i køkkenet var det hele værd! Saucen var indbegrebet af creme de la creme :) Retten får 13 her fra


Hanne  -  2009-05-21 13:28:03
Den var så god ! Fantastisk sauce.


Linda  -  2009-05-09 17:33:00
Fantastisk ret... kæmpe hit her i familien.


  -  2008-05-19 22:17:23
Undlad timian. Skal kun stege ca 15 min. Kan steges om formiddagen og varmes let inden servering.