Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Verdens bedste pølsehorn

Verdens bedste pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Madkassen

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.smør
2.5 dl.mælk
25 g.gær
0.5 tsk.salt
425 g.hvedemel
 
6-7 hele pølser eller 12-14 frokost pølser
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

1) smelt smørret i en gryde, tag af varmen, og hæld mælken í. Hæld derefter blandingen i en stor skål.

2) Rør gæren ud i blandingen og tilsæt salt.

3) Kom hvedemel i, indtil dejen er så fast at du kan ælte den med hænderne ( hold 1 dl tilbage)

4) ælt dejen glat og smidig. Kom evt. mere mel i, indtil dejen ikke klistrer til bordet.

5) Læg dejen tilbage i skålen, og lad den hæve ved stuetemperatur i 1 time

6) Ælt dejen igennem, del den i to, og rul hver potion ud i en firkant.Smør et tyndt lag ketchup ud på hver firkant, og skær dejen ud i 12-14 lige store felter. Rul 1/2 pølse, eller 1 frokost pølse ind.

7) stil "hornene" på en bageplade med bagepapir, og lad den efterhæve ca 20 min. Tænd ovnen på 250 grader.

8) slå et æg ud i en lille skål, og pisk det sammen med en gaffel. Pensl hornene med ægget, og bag den midt i ovnen ca. 15 min. til de er lysebrune

Tips:

Denne opskrift kan sagtens bages ligesom boller.- altså uden pølser = )




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 28986 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

selina  -  2009-12-16 14:31:41
super pølsehorn:) bagt dem 3 gange på en uge nu, mine kammerater bliver ved med at komme og spise dem alle:P 10 herfra...!


anna  -  2009-11-07 23:29:08
prøv med ketchup. læg det sammen med pølsen rul den og bag den. rigtig lækkert!! prøv med ca. 25g gær det burde være fint