Læg kødet i en skål, rør alle kryderrierne sammen med olien og hæld over kødet lad det træke nogle timer gerne natten over i køleskabet.
Rens alle grønsager og pil og halvver løget. Snit det hele i tynde skiver.
tag en gryde smelt magarinen, tilsæt alle grønsager og løg, svits i ca 5-10 min, hældes tilbage i en skål.
Derefter hældes olien fra kødet i gryden sammen med kødet det svitses til det har en lysebrun overflade, tilsæt vand og bouillon terning koges i ca. 1 time til kødet er godt mørt.
Derefter tilsættes grønsags blandingen, kulør, tilsæt meljævning efter ønske og smages til med salt og peber.
Tips:
server: med ris/pasta og grønt salat og brød.
eller kartofler/kartoffelmos
nem, billig og lækker ret, som børn også selv kan lave.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 38672 gange, og udskrevet 672 gange.
Energi:
KJ total 17995 (4284 kcal)
KJ pr. Pers. 2999 (714 kcal)
Vægt ialt 5493 gram
Vægt pr. Pers. 915 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 327 KJ (78 kcal) Protein 4.6 gram Fedt 5.7 gram Kulhydrat 2.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider