Rognen skylles og pakkes evt ind i alufolie eller madpapir.
rognen lægges i en gryde og dækkes med vand, salt og eddike tilsættes.
Vandet bringes langsomt i kog og rognen koger 40-45 minutter, er det en meget stor rogn skal den have tæt på en time.
Rognen servers med hvide kartofler, smeltet smør, hakkede æg, hakkede rødbeder, grov fiskesennep og revet peberrod.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 48464 gange, og udskrevet 1545 gange.
Energi:
KJ total 12021 (2862 kcal)
KJ pr. Pers. 3005 (715 kcal)
Vægt ialt 2204 gram
Vægt pr. Pers. 551 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 545 KJ (129 kcal) Protein 9.8 gram Fedt 5.7 gram Kulhydrat 10.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider