Kogt torskerogn med smeltet smør

Kogt torskerogn med smeltet smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Kogt torskerogn med smeltet smør, billede 4 Kogt torskerogn med smeltet smør, billede 1 Kogt torskerogn med smeltet smør, billede 2 Kogt torskerogn med smeltet smør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskerogn, frisk
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rødbeder, syltede
4 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Hel peberrod
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Rognen skylles og pakkes evt ind i alufolie eller madpapir. rognen lægges i en gryde og dækkes med vand, salt og eddike tilsættes. Vandet bringes langsomt i kog og rognen koger 40-45 minutter, er det en meget stor rogn skal den have tæt på en time.

Rognen servers med hvide kartofler, smeltet smør, hakkede æg, hakkede rødbeder, grov fiskesennep og revet peberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 53181 gange,
og udskrevet 1605 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12021 (2862 kcal)
KJ pr. Pers. 3005 (715 kcal)
Vægt ialt 2204 gram
Vægt pr. Pers. 551 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 545 KJ (129 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu