Kogt torskerogn med smeltet smør næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Torskerogn, frisk
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rødbeder, syltede
4 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Hel peberrod
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 12021 (2862 kcal)
KJ pr. Pers. 3005 (715 kcal)
Vægt ialt 2204 gram
Vægt pr. Pers. 551 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 545 KJ (129 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)