Shetlansk farsfad
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Kirsten meyland Indsendt : Red : |
|
|
Farsen røres sammen ( som alm frikadellefars) med æg og mel.
salt, peber og rosmarin tilsættes. lad kødet hvile 1 time på køl. hvidkål og løg skæres i tern ( på str. med en femmer). det dampes i let saltet vand i ca. 4 - 6 min. fars og kål ligges nu i en smurt bradepande i lag skiftevis. der sluttes af med osten hen over som låg. bages i ovnen ca 45 min. på 170 grader (varmluft ovn ) server kartofler og brun sauce, og evt. myntegele til. |
|
Opskriften er vist 8227 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne