Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Shetlansk farsfad

Shetlansk farsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kirsten meyland

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.Lammefars
750 g.oksefars
1 lille hvidkål
4 store fed hvidløg
2 store rødløg
1-2 spsk.tørret rosmarin ( eller smag)
 salt
 peber
250 g.hytteost
250 g.revet mozzerella
 


Opskrift:

Farsen røres sammen ( som alm frikadellefars) med æg og mel.
salt, peber og rosmarin tilsættes.
lad kødet hvile 1 time på køl.
hvidkål og løg skæres i tern ( på str. med en femmer). det dampes i let saltet vand i ca. 4 - 6 min.
fars og kål ligges nu i en smurt bradpande i lag skiftevis.
der sluttes af med osten hen over såm låg.
bages i ovnen ca 45 min. på 170 grader (varmluft ovn )
server kartofler og brun sauce , og evt. myntegele til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6078 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu