Lækkert Mørbradfad til Gæster
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : snuske1987 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon i tern brunes godt af i en pande. grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes. Denne blanding drysses med lidt groft salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et stort ildfast fad.
Champignonerne renses og skæres i kvarte stykker og svitses godt for sig selv i en pande eller en gryde. De hældes herefter i fadet og blandes godt med de øvrige ingredienser. Fløden hældes ved og hakket persille drysses over. Mørbraderne pudses af og drysses med groft salt og friskkværnet peber. Herefter brunes de godt i smør/olie i en pande. Mørbraderne lægges ovenpå og presses let ned i fyldet. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 45 minutter. Mørbraderne tages op, skæres i tynde skiver og anrettes derefter ovenpå fyldet igen. Serveres med små fine kartofler eller ris, salat og evt. kuvertbrød. Tips: I stedet for pande eller gryde kan det også anbefales at bruge en rigtig Wok! |
|
Opskriften er vist 217809 gange,
og udskrevet 5645 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-04-12 14:22:17 Rigtig skøn mørbrad ret Hansen - 2018-01-28 00:46:22 Hvad slags tilbehør udover ris har i serveret til denne ret ? rasmussen - 2017-01-19 12:18:13 lavede den til fætter og kusine dag med 16 mennesker alt kunne forbedredes i forvejen og så i ovnen når de kom efter vi havde sagt goddag til alle var maden klar serveres med ris og brød alle kunne lide den Lottebg - 2015-01-05 13:44:41 Dejlig nem ret, jeg erstattede dog en del af løgene med porre fordi jeg havde nogle der skulle bruges, bestemt noget der kan anbefales. Jeg vil lave den igen til min fødselsdag da alt kan tilberedes i forvejen og ´kun kræver et minimum af arbejde når gæsterne er kommet. anonym - 2014-02-17 12:29:28 en rigtig god gæsteret. Mine gæster var vilt begejstret så det er ikke sidste gang denne ret står på bordet både til gæster og os selv. Rene A - 2014-02-02 11:08:08 Dejlig hurtig og nemt, til uventet gæster.... anonym - 2013-09-15 16:56:38 rigtig lækkert og super nemt Gitte - 2013-01-28 18:32:37 Dejlig opskrift. Jeg brugte halv bouillon og halv fløde. Mørbradene brunede jeg på en grillpande. jk - 2012-11-26 11:30:08 Er 45 minutter ikke al for lang tid??? De forskellige grønsager er jo i forvejen næsten færdige. Skulle ½ time ikke være nok?? Per - 2012-11-05 22:01:26 Har 2 næsten ens fade, mener det var fadet på 23x29 cm. anonym - 2010-02-23 14:21:53 Per: hvor stort var det fad du brugte? My - 2009-12-21 18:27:54 mumse god opskrift, smart til gæster, da den kan laves på forhånd og færdig tilberedes inden servering. Bente - 2009-08-31 18:54:54 haha, tak for tippet :-) Per - 2008-12-09 19:31:42 Jo det kogte over, så stører fad eller mindre portion næste gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne