Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøntsagsbøffer med kartoffelmos og brunet smør

Grøntsagsbøffer med kartoffelmos og brunet smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Kød:
400 g.hakket kalv og flæsk
2 kogte gulerødder revet
2 porrer snittet fint og dampet
 
 Panering:
 hvedemel
 æg
 rasp
 
 Mos:
400 g.bagekartofler skrællet
1 dl.sødmælk
20 g.smør
 
 Brunet smør:
50 g.smør
2 tsk.kapers
 lidthakket skalotteløg
 


Opskrift:

Kom kødet i en skål og krydr godt med salt og peber. Vask, afdryp og hak persillen. Tilsæt grøntsagerne og persillen til kødet og bland det godt sammen. Form fire bøffer og vend dem i mel, sammenpisket æg og rasp. Steg dem derefter gyldne i halvt olie og halvt smør på en pande - ca. 5 minutter på hver side.

Mos: Kog kartoflerne i vand uden salt til de er helt møre. Sigt vandet fra og lad dem dampe af. Krydr med salt og peber. Varm mælk og smør op og pisk i mosen.

Smør: Brun smørret i en lille gryde, kom derpå kapers, skalotteløg og citronsaft i. Server bøfferne med mos ved siden af og brunet smør.

Tips: du kan evt. snitte nogle rosenkål, smørriste dem hårdt og komme dem over bøfferne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7886 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu