Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Anders`s Chilikylling ( Ikke Stærk)

Anders`s Chilikylling ( Ikke Stærk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Anders`s Chilikylling ( Ikke Stærk), billede 4 Anders`s Chilikylling ( Ikke Stærk), billede 1 Anders`s Chilikylling ( Ikke Stærk), billede 2 Anders`s Chilikylling ( Ikke Stærk), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Sød chilisauce
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   


Opskrift:

Rens porerne og skær dem i tynde skiver
læg dem i et ildfast fad.
Rens Champignonerne og skær dem i skiver og læg dem i et lag oven på porerne.
Læg baconen henover det hele

Skær kyllingefileterne i strimler eller læg dem hele oven på baconen
Hæld chili saucen hen over sammen med tomatpure, fløden og lidt mælk til det er helt dækket.
Tilsæt salt og peber og evt. Hvidløg oven i.

forvarm ovnen til 200 grader C. alm. ovn og stil fadet ind 1 time ca.

Serveres med Ris og Flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (36 stemmer)

Opskriften er vist 105391 gange,
og udskrevet 3107 gange.


Energi:
KJ total 9700 (2309 kcal)
KJ pr. Pers. 2425 (577 kcal)
Vægt ialt 2245 gram
Vægt pr. Pers. 561 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (102 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christina  -  2016-07-30 16:35:17
Vi laver den tit. Første gang blev det meget vandet, men vi rørte det godt sammen, og det smagte skønt. Vi bruger en halv flaske sød chilisauce , men har prøvet med forskellige mærker og så var en halv flaske ikke nok, så man er nok nødt til at prøve sig frem. Når der ikke er børn og sarte sjæle til middag, så smider vi også en hakket chili i. Dejlig ret.


  -  2016-07-15 19:16:22
hvor meget chilisauce skal der bruges ?


Christina  -  2016-06-09 12:14:17
Dejlig ret. Første gang vi lavede den, blev den meget vandet i sovsen, men stadig meget velsmagende.


richard  -  2016-04-23 18:41:39
jo det er n god ret ja den var let at lave ,og man kunne jo lige lave det i forvejen og sætte det i køleskabet så man lige kunne tage det med ro inden det skulle laves og det var bare inde i oven og det smagte skide godt.


Sol  -  2015-11-06 14:58:44
Ikke mindre end fantastisk :)


Pernille  -  2014-12-07 11:24:40
Jeg har lavet denne ret gentagende gange hjemme hos os, og den er et kæmpe hit. Den er nem at lave og smager rigtig godt. Jeg blander også de flydende ingredienser sammen i en skål, før jeg hælder dem over kyllingen.


Lisa  -  2011-10-31 07:50:27
en super lækker ret, den er relativ let at lave, den kan forberedes og så sættes i ovnen når det er ved at være spisetid, og så kan den sagtens varmes i ovnen næste dag. Alle ingredienserne til saucen blendede jeg sammen og så kom jeg lige en frisk chili i, da vi godt kan lide stærk mad, kyllingekødet skar jeg i strimler og lagde henover. Man kan sagtens lave denne ret stærk, man bestemmer jo selv hvor meget chili man vil bruge.


Per  -  2011-09-30 18:43:59
Kunne kun finde 1 chilisauce fra knor, hverken mild eller stærk, brugte en hel flaske hertil.


Per  -  2011-09-30 15:12:16
De flydende ingredienser, fløde, mælk, tomatpure og chilisauce bør røres sammen inden de hældes over fadet.


fido 360  -  2010-11-08 09:15:16
svaet ikke stærk nok mere CHILI EX oh yeah


Helle  -  2009-01-14 11:38:30
Denne ret er bare det rene måååms! Klart værd at anbefale!