Anders' Chilikylling (Ikke Stærk) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Sød chilisauce
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 9700 (2309 kcal)
KJ pr. Pers. 2425 (577 kcal)
Vægt ialt 2245 gram
Vægt pr. Pers. 561 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (102 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)