Fold torskefileterne og krydr. med salt og peber.
Steg torskefileterne 1 min. i olivenolie på en middelvarm pande. Tilsæt vand og citronsaft og damp fisken 5-6 min. under låg ved svag varme. Tag fisken op og hold den varm.
Halver tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Kom tomat og kapers i den varme fiskelage og varm det godt igennem 1-2 min.
Hæld tomatsaucen over fisken og server med ris og dampede porrer i mindre stykker drysset med dild eller persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 18294 gange, og udskrevet 329 gange.
Energi:
KJ total 6558 (1561 kcal)
KJ pr. Pers. 1639 (390 kcal)
Vægt ialt 2306 gram
Vægt pr. Pers. 576 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 284 KJ (67 kcal) Protein 7.2 gram Fedt 2.8 gram Kulhydrat 3.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2012-01-20 11:31:48 Hvis tykke filetter så foldes de ikke
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider