Braiseret torsk med tomat og kapers

Braiseret torsk med tomat og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :
Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 4 Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 1 Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 2 Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
7 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 dl. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Opskrift:
Fold torskefileterne og krydr. med salt og peber. Steg torskefileterne 1 min. i olivenolie på en middelvarm pande. Tilsæt vand og citronsaft og damp fisken 5-6 min. under låg ved svag varme. Tag fisken op og hold den varm.

Halver tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Kom tomat og kapers i den varme fiskelage og varm det godt igennem 1-2 min.

Hæld tomatsaucen over fisken og server med ris og dampede porrer i mindre stykker drysset med dild eller persille.


karakterer:
Opskriften er vist 19792 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6608 (1573 kcal)
KJ pr. Pers. 1652 (393 kcal)
Vægt ialt 2336 gram
Vægt pr. Pers. 584 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 282 KJ (67 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2012-01-20 11:31:48
Hvis tykke filetter så foldes de ikke