Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret torsk med tomat og kapers

Braiseret torsk med tomat og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :


Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 4 Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 1 Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 2 Braiseret torsk med tomat og kapers, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
7 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 dl. Kapers
2 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
4 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   


Opskrift:

Fold torskefileterne og krydr. med salt og peber. Steg torskefileterne 1 min. i olivenolie på en middelvarm pande. Tilsæt vand og citronsaft og damp fisken 5-6 min. under låg ved svag varme. Tag fisken op og hold den varm.

Halver tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. Kom tomat og kapers i den varme fiskelage og varm det godt igennem 1-2 min.

Hæld tomatsaucen over fisken og server med ris og dampede porrer i mindre stykker drysset med dild eller persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17168 gange,
og udskrevet 284 gange.


Energi:
KJ total 6558 (1561 kcal)
KJ pr. Pers. 1639 (390 kcal)
Vægt ialt 2306 gram
Vægt pr. Pers. 576 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 284 KJ (67 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-01-20 11:31:48
Hvis tykke filetter så foldes de ikke