Braiseret torsk med tomat og kapers næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
7 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 dl. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Energi:
KJ total 6608 (1573 kcal)
KJ pr. Pers. 1652 (393 kcal)
Vægt ialt 2336 gram
Vægt pr. Pers. 584 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 282 KJ (67 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)