Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostefyldte Krebinetter

Ostefyldte Krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 - 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :





Ingredienser:
400-500 g.hakket kalv/flæsk
1 porre
1 gulerod
50-100 g.revet cheddardost
1-2 tsk.pizzakrydderi eller timian
 salt
 peber
 Olie eller smør til stegning
 
 Tilbehør:
 Olivenolie
3 porre
6 jordskokker
2 tsk.timian
 Hakket persilledrys
 


Opskrift:

Lav fyldet:
Riv guleroden, og hak porren meget fint. Bland ost og krydderier i.

Krebinetterne:
Form kødet til 4 store krebinetter. Lav en stor fordybning i midten, og fordel fyldet i krebinetterne, så meget der kan være. Tryk kødet sammen om fyldet, og form dem igen. De må gerne være høje.
Brun dem på begge side, og krydr med salt og peber. Steg færdig ved svagere varme i 6-8 minutter på hver side. De skal vendes et par gange.

Tilbehør:
Rens porrerne, og skær dem i små skrå stykker. Skrub jordskokkerne, og skær dem i TYNDE skiver.
Sautér først porrene i smør eller olie i et par minutter. Kom jordskokkerne på, og steg dem, til de er møre.
Krydr med timian, salt og peber, og vend persillen i til sidst.

Tips:

Bedste resultat med tilbehør, hvis porrene sautérs i en lille gryde og hældes i et smurt ildfast fad sammen med jordskokkerne og steges færdig i ovnen i 25 minutter ved 180 gr.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6789 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu