pizzakrydderi eller timian1-2 tsk. pizzakrydderi eller timian
salt salt
peber peber
Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning
Tilbehør: Tilbehør:
Olivenolie Olivenolie
3
porre3 porre
6
jordskokker6 jordskokker
2
tsk.
timian2 tsk. timian
Hakket persilledrys Hakket persilledrys
Opskrift:
Lav fyldet:
Riv guleroden, og hak porren meget fint. Bland ost og krydderier i.
Krebinetterne:
Form kødet til 4 store krebinetter. Lav en stor fordybning i midten, og fordel fyldet i krebinetterne, så meget der kan være. Tryk kødet sammen om fyldet, og form dem igen. De må gerne være høje.
Brun dem på begge side, og krydr med salt og peber. Steg færdig ved svagere varme i 6-8 minutter på hver side. De skal vendes et par gange.
Tilbehør:
Rens porrerne, og skær dem i små skrå stykker. Skrub jordskokkerne, og skær dem i TYNDE skiver.
Sautér først porrene i smør eller olie i et par minutter. Kom jordskokkerne på, og steg dem, til de er møre.
Krydr med timian, salt og peber, og vend persillen i til sidst.
Tips:
Bedste resultat med tilbehør, hvis porrene sautérs i en lille gryde og hældes i et smurt ildfast fad sammen med jordskokkerne og steges færdig i ovnen i 25 minutter ved 180 gr.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7162 gange, og udskrevet 150 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider