Kylling i Karryflødesauce med porre og broccoli

Kylling i Karryflødesauce med porre og broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mama4

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Kyllingesmåkød
500 g.Champignon
1 Peberfrugt
5 dl.piskefløde
0.5 Broccolihoved
2 Porre
1 dl.Hvidvin
1 dl.Hønsekødsbouillon (1 terning)
1 tsk.Sennep/stærk (evt. Læsø sennep)
 
 Krydderier:
 Salt
 Karry
 Citrus (grillkrydderi)
 Hvidløg/Urter (grillkrydderi)
 
Opskrift:
Champignon skæres i skiver og peberfrugt i strimler. Broccoli knækkes over til mindre stykker. Porrerne skæres i skiver.
Kom noget fedtstof på panden og svits kyllingekødet sammen med lidt karry. (dette giver kødet en bedre karrysmag)
Tilsæt peberfrugt, champignon og porre.
Svits det hele til kødet er mørt. Kom Broccoli i nu.
Tilsæt fløde, hvidvin og bouillon og tilføj diverse krydderier til retten har en passende smag. Lad det simre ved middelvarme, til det har en passende cremet konsistens.

Tips:

Serveres med Ris og Flûtes. en velsmagende, nem og mættende ret til hele familien. Krydderierne er kun vejledende og karry kan f.eks erstattes af paprika i stedet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 25137 gange,
og udskrevet 525 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-27 15:32:32
super lækker ret smager virkelig lækkert har dog undladet hvidvinen da jeg ikke fik købt det med hjem. Kan absolut anbefales herfra:-)