Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauce Bolognese

Sauce Bolognese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Skabs Italieneren

Indsendt :





Ingredienser:
1 stort zittauer løg
2 fedhvidløg
2 stænglerblegselleri fint snittet
50 g.bacon
500 g.hakket oksekød
1 gulerod revet
2 ds.flåede tomater eller 10 friske (uden skind)
1-2 dl.tør rødvin
1 dl.kraftig oksekrudt feks touch and taste (Kalv) blandes til fond efter anvisning
 Balsamico eddike
 salt
 peber
 oregano
 en lækker olivenolie
 


Opskrift:

Svits løg og hvidløg i rigeligt olie - det må ikke tage farve.
Tilsæt det hakkede kød og sauter til kødet er brunet igennem. Tilsæt rødvinen og skru ned for varmen. Når rødvinen er sprittet af tilsættes fond og en anelse balsamico eddike og grøntsagerne tilsættes. Krydder med peber og et drys paprika - og endelig -Drys en spsk. tørret oregano over inden låget lægges på. Saucen skal blot stå ved svag varme, husk at tilsætte mere fond hvis den koger for meget ind.

Tomater tilsættes som det sidste. Der koges op smages til med salt, og det hele simrer i ca. 10 min, inden der tilsættes 10-12 blade friskhakket basilikum.

Tips:

Tip: Prøv at sætte den over inden middag, så den får 5-6 timer - den bliver ganske enkelt formidabel...:-) Vær forsigtig med balsamicoen, da den er en kraftig fætter - men den gør ting og sager ved smagen.... Buon appetito







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5024 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu