Kantarelpizza - Kantarel pizza
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
|
|
Pizzadej:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på. Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid. Hak og svits løgene i lidt olie, når de er klare kommes de rensede kantareller på panden og svitser med et par minutter. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpurren og lade det hele simrer 5-10 minutter. Rul dejen ud så den passer til en stor bradepande, bred sovsen ud herpå og drus til sidst med revet ost. Sættes i ovnen ved 200 grader C alm ovn i 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 3042 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne