Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalske rejer 02

Orientalske rejer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :


Orientalske rejer 02, billede 4 Orientalske rejer 02, billede 1 Orientalske rejer 02, billede 2 Orientalske rejer 02, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
1 grøn peber
1 rød peber
1 porre
1 spsk.smør
 
3 fedhvidløg
2 tsk.karry
 
2 dl.hvidvin
2.5 dl.fløde
1 ds.hakkede tomater
 
 Salt
 peber
 timian
 Bouillonterning
 
750 g.rejer
 


Opskrift:

Svits peberfrugter og porre i ringe i smørret.
Tilsæt presset hvidløgsfed og karry. Svits yderligere 1 minut.
Tilsæt bouillonterning, hvidvin, fløde og tomater. Varm saucen op.
Smag til med salt, peber og timian.
Tilsæt rejerne til allersidst og varm retten igennem.

Tips:

Tilbehør som hovedret kan evt. være ris og dampet broccoli. Tilbehør som forret (til ca. 6-8 personer) kunne evt. være toastbrød smurt med hvidløgssmør, ristet gyldne i ovnen hvorefter revet ost drysses over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15035 gange,
og udskrevet 158 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-01-15 22:13:28
Wauw! Sikke en dejlig ret. Vi er helt vilde med den her hjemme og kan klart anbefales! :) vi brugte kun halv så mange rejer og lidt ekstra hvidvin. :)


Dorte11  -  2014-08-11 15:58:00
I stedet for hvidvin kan man bruge bouillon.


Camilla  -  2014-07-16 22:28:25
Smagte rigtig godt. Havde brug for en opskrift til at komme af med nogle ikke så gode discount-rejer jeg havde fået købt, og det fungerede rigtig fint. God smag. Jeg puttede ikke hvidvin i og gav den også en skefuld karrypasta. Dejlig med ris til.


svane1204  -  2014-03-31 15:25:23
Hejsa. Kan man bruge noget andet i stedet for hvidvin.?


Søren  -  2010-07-28 17:22:25
Rigtig god som forret. Serverede den med flutes og persillesmør. Gav den en lille smule stærk karry, da den ellers smagte lidt for meget af fløde. Brugte tigerrejer i stedet for alm. rejer. Absolut et hit blandt mine gæster.


Hausfrau  -  2008-03-13 16:24:59
Super forret. Alle var helt vilde. Jeg vil dog nok reducere rejemængden til det halve næste, gang, da retten er ret fyldig