Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Orientalske rejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Karry, madras
   
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Timian, tørret
Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
750 gram Rejer uden skal, kogte
   
  Pynt:
Timian, frisk
   
Energi:
KJ total 8120 (1933 kcal)
KJ pr. Pers. 2030 (483 kcal)
Vægt ialt 2026 gram
Vægt pr. Pers. 506 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 400 KJ (95 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)