Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tobbington II

Tobbington II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.mælk
3 spsk.grødris
1 æg
15 g.smør
0.5 tsk.salt
 hvid peber
 
 Fars:
400 g.hakket kalv og flæsk
2.5 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
1 fintrevet løg
1.5 tsk.salt
 peber
 
 Desuden:
400 g.grønsagsblanding f.eks. gulerødder porrer og rosenkål
 


Opskrift:

Kog ris og mælk i en tykbundet gryde ¾ time, til grøden er jævn. Afkøl grøden og rør æg, smør salt og peber i.
Fars: Rør det hakkede kød med mel, mælk, løg, salt og peber. Farsen må gerne være ret lind. Læg i bunden af et smurt ovnfast fad de optøede grønsager. Læg farsen over, og fordel til sidst risengrøden over farsen. Sæt fadet i ovnen i ca. ¾ time ved 200 grader, til overfladen er gylden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5756 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-08-23 12:37:38
at røre risengrøden op med smør og æg er lidt af en genistreg. Det gør at tobbingtonen ikke behøver smørklatter på toppen. Smagen er god, og man kan altid variere grønsagerne efter smag og køleskab! Den er sikker på børns godkendelse og hos os har den været familiefavorit i årevis.