Tobbington

Tobbington, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.mælk
3 spsk.grødris
1 æg
15 g.smør
0.5 tsk.salt
 hvid peber
 
 Fars:
400 g.hakket kalv og flæsk
2.5 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
1 fintrevet løg
1.5 tsk.salt
 peber
 
 Desuden:
400 g.grønsagsblanding f.eks. gulerødder porrer og rosenkål
 
Opskrift:
Kog ris og mælk i en tykbundet gryde ¾ time, til grøden er jævn. Afkøl grøden og rør æg, smør salt og peber i.

Fars: Rør det hakkede kød med mel, mælk, løg, salt og peber. Farsen må gerne være ret lind. Læg i bunden af et smurt ovnfast fad de optøede grønsager. Læg farsen over, og fordel til sidst risengrøden over farsen.

Sæt fadet i ovnen i ca. ¾ time ved 200 grader, til overfladen er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 11766 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-23 12:37:38
at røre risengrøden op med smør og æg er lidt af en genistreg. Det gør at tobbingtonen ikke behøver smørklatter på toppen. Smagen er god, og man kan altid variere grønsagerne efter smag og køleskab! Den er sikker på børns godkendelse og hos os har den været familiefavorit i årevis.