Torsk i ovn med dildfløde

Torsk i ovn med dildfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :
Torsk i ovn med dildfløde, billede 4 Torsk i ovn med dildfløde, billede 1 Torsk i ovn med dildfløde, billede 2 Torsk i ovn med dildfløde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Drys fisken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
Hæld lidt vand i fadet, fordel nogle dildkviste og citronskiver ved fisken og læg nogle tynde skiver smør på.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. Fadet kan evt. dækkes med folie, og varmen dæmpes lidt, når fisken er kommet i kog.

Server fisken garneret med citronskiver. Kogte kartofler, dilddressing og grøn salat gives til.





karakterer:
Opskriften er vist 22745 gange,
og udskrevet 485 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2741 (652 kcal)
KJ pr. Pers. 685 (163 kcal)
Vægt ialt 680 gram
Vægt pr. Pers. 170 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (95 kcal)
Protein 13.9 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu