Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk i ovn med dildfløde

Torsk i ovn med dildfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :


Torsk i ovn med dildfløde, billede 4 Torsk i ovn med dildfløde, billede 1 Torsk i ovn med dildfløde, billede 2 Torsk i ovn med dildfløde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Drys fisken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad.
Hæld lidt vand i fadet, fordel nogle dildkviste og citronskiver ved fisken og læg nogle tynde skiver smør på.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min. Fadet kan evt. dækkes med folie, og varmen dæmpes lidt, når fisken er kommet i kog.

Rør creme fraiche med lidt salt og citronsaft og bland den med fintklippet dild.

Servér fisken garneret med citronskiver. Kogte kartofler og grøn salat gives til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16423 gange,
og udskrevet 328 gange.


Energi:
KJ total 6496 (1546 kcal)
KJ pr. Pers. 1624 (386 kcal)
Vægt ialt 930 gram
Vægt pr. Pers. 232 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 698 KJ (166 kcal)
Protein 10.7 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu