Torsk i ovn med dildfløde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 2741 (652 kcal)
KJ pr. Pers. 685 (163 kcal)
Vægt ialt 680 gram
Vægt pr. Pers. 170 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (95 kcal)
Protein 13.9 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)