Spaghetti carbonara med champignon

Spaghetti carbonara med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Funky-punky

Indsendt :



Ingredienser:
2 tomater
2 mellem løg
1-2 fedhvidløg
200 g.champignon
 Mad Olie
2.5 dl.fløde/ mælk med mel (gerne maizena)
 Spaghetti
 Parmesan ost
 Frisk basilikum
 Bacon evt. skinkestrimler
 Diverse krydderier
 
Opskrift:
Læs opskrift igennem før brug:

Pil løgene og hvidløgene, vask champignoner og tomater. Skær dem alle fint eller groft efter smag. Hak baconen i stykker efter hvor store du vil have dem.
Hæl olie på panden og lad det blive varmt. Put løg, hvidløg, tomater, champignoner, og evt. skinken på panden og svits dem lidt. Så svitser du baconen på en anden pande med olie, og hælder det over på den gamle pande når det har fået farve.
Hæl så fløden eller mælken på panden, krydder det med salt, pepper, oregano og andre ingredienser, og lad det boble lidt.
Kog spaghettiens under hele processen. Pynt med frisk basilikum og parmesan ost.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14529 gange,
og udskrevet 331 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Emma Hansen  -  2010-06-06 11:54:24
den er bare så nem at lave og tager igen tid, men det bedste af det hele er at den bare smager fantastisk