Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

hvidkålsgryde 02

hvidkålsgryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Simonsays

Indsendt :


hvidkålsgryde 02, billede 4 hvidkålsgryde 02, billede 1 hvidkålsgryde 02, billede 2 hvidkålsgryde 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1000 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
200 gram Bacon i tern
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 laurbærblade
   
Opskrift:
Snit hvidkålshovedet i små stykker
Skær gulerødder i små stykker
Skær kartofler i små tern
Skær løget i små stykker

Swich løg og hakket oksekød i (en meget stor) gryde sammen med bacon og brun det.
Tilsæt hvidkål, gulerødder, bouillon, salt og peber og lad koge ca 20 minutter.
Tilsæt kartofler, og lad koge endnu ca 10 minutter.
Fjern laurbærblade.


Tips:

Spises uden yderligere tilbehør, eller alternativt med en skive groft rugbrød.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 66190 gange,
og udskrevet 1364 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 19420 (4623 kcal)
KJ pr. Pers. 1942 (462 kcal)
Vægt ialt 5812 gram
Vægt pr. Pers. 581 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 334 KJ (79 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

A.G. Holbæk  -  2019-02-12 17:21:55
Det er en virkelig god og overskuelig opskrift. Har lige prøvet den igen i dag!