Hvidkålsgryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
1 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1000 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
200 gram Bacon i tern
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Laurbærblade
   
Energi:
KJ total 19420 (4623 kcal)
KJ pr. Pers. 1942 (462 kcal)
Vægt ialt 5812 gram
Vægt pr. Pers. 581 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 334 KJ (79 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)