Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Andebryst med vindruesovs

Andebryst med vindruesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bettina

Indsendt :


Andebryst med vindruesovs, billede 4 Andebryst med vindruesovs, billede 1 Andebryst med vindruesovs, billede 2 Andebryst med vindruesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
300 gram Vindruer, grønne
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Del vindruerne i halve. Andebrysterne ridses i tern på skindsiden og lægges med skindet nedad på en varm pande uden fedtstof. Vendes når skindet er blevet sprødt og steges færdige på halv blus 8-10 min. Pak ind i staniol så de kan trække med skindet frit.

Rist mandlerne gyldne på en tør pande.

Svits druerne i andefedtet og tilsæt piskefløden. Tilsæt lidt kulør så sovsen bare får en anelse farve. Smag til med salt og peber.

Skær andebrysterne i ca 1/2 cm tykke skiver og læg i fad. Hæld vindruesovsen over og drys mandlerne over.

Server med aspargeskartofler.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (42 stemmer)

Opskriften er vist 48856 gange,
og udskrevet 1212 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9357 (2227 kcal)
KJ pr. Pers. 2339 (556 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 645 KJ (153 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte   -  2020-05-24 18:26:40
Vores ynglings opskrift. Uhmmmmm det smager så godt. Også som gæstemad.

Gitte  -  2020-02-22 18:12:33
Det er alletiders gæste ret. Kan serveres med lidt grøn salat.

Gitte Christiansen  -  2019-10-27 18:29:12
Det er en rigtig god opskrift på ande btyster, den laver veg tit. Uhmmmmm