Andebryst med vindruesovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
300 gram Vindruer, grønne
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
50 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9357 (2227 kcal)
KJ pr. Pers. 2339 (556 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 645 KJ (153 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)