kyllingepølser med 10 stk.1 pakke kyllingepølser med 10 stk.
Opskrift:
Tænd frituren og lad den varme op, og hæld så hele posen med pomfritternes indhold i.
Mens pomfritterne får 12-15 minutter i frituren, så begynd at sætte pølserne på kog. Når pomfritterne er gylde og brune/gule kan du tage dem op på 4 tallerkner, og lad dem køle af ved vinduet. Når pølserne er kogt, skal du skære dem ud i skiver og hælde dem op til pomfritterne og mixe det sammen.
Tips:
Strø lidt groft salt over det, og klat kethup rundt omkring på tallerkenen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 24792 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
- 2013-06-13 16:11:26 kyllingpøller?
kike
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider