Pølseret med purløg og rugbrød

Pølseret med purløg og rugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bgp

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.rå spaghettie
300 g.wienerpølser
200 g.løg
3 dl.fløde 9 %
1 spsk.majsstivelse
3 spsk.koncentreret tomatpurè
 salt
 peber
1 bdt.purløg
400 g.fuldkornsbrød
 
Opskrift:
1. kog spaghettien mør efter anvisning på pakken. hæld vandet fra, lad den dryppe af og overhæld den med koldt vand.
2. skær pølserne i tynde skiver og hak løget.
3. rist pølserne i en gryde, kom løgene ved og svits i yderligere 2 min.
4. bland fløde, majsstivelse, tomatpurè, salt og peber og hæld det i gryden under omrøring.
5. vend spaghettien i sovsen og smag til.
6. server retten med klippet purløg og brød.
Giv gerne grøntsager eller blandet salat til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 4785 gange,
og udskrevet 87 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu