Pasta cabonara

Pasta cabonara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mina

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.pasta
 
2 æg
2.5 dl.madfløde
1 dl.mælk
 salt
 pebber
250 g.bacon
1 løg
 
Opskrift:
Sæt vand over for pasta og put salt i vandet.

Imens du venter på at vandet skal koge skær baconen og løg og begyn at brune dem i en wok pande.

Når du har brunet baconen mix æg og lidt fløde i en kop og held det sammen med baconen. Mix det sammen i woken. Sluk for woken.

Når vandet til pastagen koger fyld pastaen i gryden. Du kan se hvor meget pastaen skal koge på pakken. når pastaen er færdig kan du slukke for den og varme sovsen op.

hvis du vil have mere sovs kan du hælde mælken i.

Nu skal du hælde vandet fra pastaen og mixe sovsen og pastaen sammen. Nu er din mad klar...

Tips:

Tips: Du kan også pynte retten med basilikum blade.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (33 stemmer)

Opskriften er vist 27029 gange,
og udskrevet 673 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anna  -  2017-06-27 20:26:40
Tak for den gode vejledning! Jeg brugte dog blot én æggehvide, og proppede lidt blomkål, majs og chilli i! Et super hit :-)

  -  2011-08-08 19:38:51
Lad være med at komme æg i. Det bliver grynet og ser ikke indbydende ud.

  -  2009-05-26 18:31:25
Det mislykkedes for mig da jeg skulle hælde fløde og mælk sammen med bacon og løg.....men smagte ok