Farseret rosenkål

Farseret rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.rosenkål
250 g.hakket kalvekød og svinekød
 Salt
 peber
1 tsk.hvedemel
1 lille æg
1 dl.sødmælk
 revet muskatnød efter smag
 
Opskrift:
Rens rosenkålene og kog dem møre i letsaltet vend. Lad dem dryppe godt af. Rør kødet med mel, æg og mælk. Krydr med revet muskatnød, salt og peber. Form farsen til små frikadeller omkring rosenkålene. Steg dem på en pande med smør og olie. Servér med kartofler og resten af rosenkålene og evt. skysaucen.

Kalve- og svinekød kan med fordel erstattes med hakket kalkun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15177 gange,
og udskrevet 286 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kingo  -  2008-01-12 14:47:01
En opskrift lige efter mit hoved. Kogte gulerødder/porrer/pastinak kan evt. serveres til.