Farseret rosenkål

Farseret rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rosenkål
250 g.hakket kalvekød og svinekød
 Salt
 peber
1 tsk.hvedemel
1 lille æg
1 dl.sødmælk
 Muskatnød, friskrevet efter smag
 
Opskrift:
Rens rosenkålene og kog dem møre i letsaltet vend. Lad dem dryppe godt af. Rør kødet med mel, æg og mælk. Krydr med revet muskatnød, salt og peber. Form farsen til små frikadeller omkring rosenkålene. Steg dem på en pande med smør og olie. Servér med kartofler og resten af rosenkålene og evt. skysaucen.

Kalve- og svinekød kan med fordel erstattes med hakket kalkun.





karakterer:
Opskriften er vist 18159 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-12 14:47:01
En opskrift lige efter mit hoved. Kogte gulerødder/porrer/pastinak kan evt. serveres til.