Grøntsagspande

Grøntsagspande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne

Indsendt :


Grøntsagspande, billede 4 Grøntsagspande, billede 1 Grøntsagspande, billede 2 Grøntsagspande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Artiskokhjerter, konserves 1 ds, indeholder 390 gram, heraf 210 g. drænet vægt
150 gram Philadelphia Naturel Light 1 bakke indeholder 200 gram.
250 gram Båndpasta, frisk grøn
evt. Kalkunbacon i skiver
Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær porrerne i ringe og skyld dem grundigt. Skær peberfrugterne i strimler og artiskokkerne i kvarte.

Pastaen koges efter anvisningen på pakken.

Svits kalkunstrimlerne i smørret sammen med grøntsagerne undtaget artiskokkerne, tilsæt krydderrierne.

Pasta og smøreosten tilsættes og vend det hele rundt.

Lige inden servering vendes artiskokkerne forsigtigt i og varmes igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 29753 gange,
og udskrevet 477 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5652 (1345 kcal)
KJ pr. Pers. 2826 (672 kcal)
Vægt ialt 1560 gram
Vægt pr. Pers. 780 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Christine  -  2017-04-06 18:25:11
Rigtig lækker ret, smager dejligt, brugte kylling i den. Laver jeg gerne igen, dog næste gang udelader jeg artiskokhjerterne 😊