Kyllingefrikadeller 02
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : Johnnie Andersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen røres med salt og peber - hviler lidt. Æg, fløde og hakkede krydderurter røres i. Smag til med salt og peber.
Steges i olie som almindelige frikadeller. Salat og brød som tilbehør eller stuvede grøntsager. |
|
Opskriften er vist 64892 gange,
og udskrevet 774 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Rugaard - 2013-02-22 21:57:23 Super gode kyllinge deller anonym - 2012-05-12 15:03:31 Maria - Det er "smag til med salt og peber" er bare noget man siger. Det betyder "put salt og peber i":)... Og eller kan man altid stege én frikadelle, smage på den, og hvis den mangler noget, tilsætter man resten af farsen det, man synes mangler:) Men ellers har du fuldstændig ret:) Maria - 2011-01-11 14:12:58 Jeg tror ikke det vil være så smart at smage farsen til, når det er rå kylling eller kalkun mig - 2007-12-10 15:46:29 Den smager godt, og den er nem og hurtig at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne