Pelmeni

Pelmeni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
375 ml.hvedemel
2 Æg
125 ml.Varmt vand
1.5 tsk.salt
250 g.Oksekød
250 g.Svinekød
2 medium Finthakkede løg
0.5 tsk.Peber
 
Opskrift:
Dej:
Si Melet ud i en bunke på en ren overflade. Lav er hulrum i toppen og knæk æggene ud i hulrummet. Mens man langsomt tilsætter det varme vand æltes dejen grundigt. Pelmeni dej skal være elastisk og blød, uden at klistre. Tildæk dejen og lad den hvile i 30 min. før brug.

Fyld:
For at få det bedste resultat bruges hele stykker kød, som sammen med løgene køres to gange igennem kødhakkeren og ælt salt og peber i farsen. Har man ikke en kødhakker æltes det hele bare sammen.

Tilberedning:
Drys mel på fladen og rul dejen ud til en lang slange ca. 2,5 cm. i diameter. Skær dejen i stykker med ca. 2,5 cm. mellemrum og rul stykkerne ud til ca. 10 cm. i diameter. Placer en spiseskefuld kødfars på stykket, fold dejen sammen og knib kanterne tæt sammen. Derefter tager man hver ende af den nu halvmåneformede pelmen, bøjer dem sammen, tryk sammen, og vi har nu de øreformede pelmeni. Der må ikke være huller af hensyn til at bevare smagen og konsistensen af kødet. Hvis man ønske at gemme nogle pelmeni bør de fryses ukogte.

Tilberedning:
Sæt en stor gryde vand i kog sammen med salt. Put pelmenierne ned i det kogende vand. De er færdige og klar til at spise når de flyder op til overfladen. Man kan også koge pelmenierne i bouillon hvis man ønsker at tilføre dem ekstra smag.

Anretning:
Server pelmenierne med brød, salt, cremefraiche og dild eller i en suppe. Man kan også servere dem med traditionel russisk salat af hakkede agurker, tomater med mayonnaise eller cremefraiche.


karakterer:
Opskriften er vist 21115 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu