Solbærfromage 02

Solbærfromage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbærfromage 02, billede 4 Solbærfromage 02, billede 1 Solbærfromage 02, billede 2 Solbærfromage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
8 blade Mynte, frisk
   
Opskrift:
Varm solbær og sukker op ved svag varme, til sukkeret er smeltet. Stil det til afkøling. Pisk æggenhviden stiv. Pisk fløden til let skum.

Vend flødeskum og æggehvider sammen med bærrene, hæld massen i passende beholdere(ramekins, for eksempel eller et glas). Stil fromagen i køleskabet 2-3 timer eller til den er blevet fast.

Pynt med mynte blade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 19628 gange,
og udskrevet 206 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4541 (1081 kcal)
KJ pr. Pers. 1135 (270 kcal)
Vægt ialt 480 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 946 KJ (225 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 16.4 gram
Kulhydrat 19.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Yvonne Veflinge  -  2013-10-24 14:31:17
Den er for det første nem at lave. Den kan tilberedes i god tid. Jeg bruger frosne bær. Smager super godt.