Solbærfromage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
8 blade Mynte, frisk
   
Energi:
KJ total 4547 (1082 kcal)
KJ pr. Pers. 1136 (270 kcal)
Vægt ialt 483 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 941 KJ (224 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 19.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)