Solbærfromage

Solbærfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbærfromage, billede 4 Solbærfromage, billede 1 Solbærfromage, billede 2 Solbærfromage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 50 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Varm solbær og sukker op ved svag varme indtil sukkeret er smeltet. Stil det til afkøling. Pisk æggehviden stiv og pisk fløden til skum.

Vend æggehvide og flødeskum forsigtigt sammen med de afkølede bær. Hæld blandingen i portionsglas og stil dem på køl i 2-3 timer.

Pynt solbærfromagen med friske solbær inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 27214 gange,
og udskrevet 333 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4541 (1081 kcal)
KJ pr. Pers. 1135 (270 kcal)
Vægt ialt 480 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 946 KJ (225 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 16.4 gram
Kulhydrat 19.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Yvonne Rasmussen Veflinge  -  2012-01-24 11:31:21
den er bare så nem, og smager som en drøm. gæsterne spiste det hele. jeg brugte frosne bær.