Svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sia24

Indsendt :      Red:

Svinemørbrad i fad, billede 4 Svinemørbrad i fad, billede 1 Svinemørbrad i fad, billede 2 Svinemørbrad i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 400 g. 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Evt. Rød chilipeber
   
Opskrift:
Skær mørbraden ud til bøffer 2-3 cm tykke, krydr dem med salt ogpeber og brun dem på en varm sautepande. Tag dem af og sæt til side.

Skær løg i små stykker og svits dem i olie til de er let gyldne.
Tilsæt hvidløg og derefter de rensede svampe og peberfrugt, der er skåret i mindre stykker.
Svits dem til de er gyldne.
Tilsæt nu tomater, bouillon og fløde og lad det småkoge i 10 min.

I mens fordeler du mørbrad og cocktailpølser i et ovnfast fad.
Hæld tomat-flødeblandingen over.

Slut af med, at dække med bacon.
sættes i ovnen i ca. 25 min ved 200 grader C. alm. ovn (eller til mørbraden er gennemstegt.

Server med ris, flute og blandet salat.

Tips:

Dette er en nem ret, til hvis man får gæster. Alt kan laves i forvejen. Man venter blot med at sætte det i ovnen, til lige før gæsterne kommer.


karakterer:
Opskriften er vist 168266 gange,
og udskrevet 4893 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9926 (2363 kcal)
KJ pr. Pers. 2481 (590 kcal)
Vægt ialt 2482 gram
Vægt pr. Pers. 620 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Charlotte   -  2017-04-02 13:48:12
Bouillon, skal det ikke blandes op i vand, eller smuldres de bare i retten?

  -  2016-01-24 16:53:56
Brug syltet paprika i stedet for rød peberfrugt

Bettin 1965.  -  2013-10-16 12:35:09
Jeg laver denne ret engang imellem men dog aldrig iovnen, jeg laver den i en gryde og så heder den mørbradgryde eller apotekergryde, det er helt de samme ingrendser der skal i, men supe,r godt smager det dog !!!

lisbet  -  2012-07-29 10:04:57
når du skriver tilberedes i forvejen, tror du så man kan lægge det hele sammen og først stege det dagen efter?

Bente i Birkerød  -  2010-06-13 11:42:36
Denne opskrift er helt formidabel, jeg brugte dog hakkede tomater med basilikum og oregano fra dåse, (handles eks. i SuperBest), det gav en dejlig smag, for at gøre den ekstra god brugte jeg dog piskefløde. Antal personer 3-4 er ok, nogle spiser mere end andre, og er der noget til rest, er det jo ok.

Anita  -  2010-03-27 16:02:03
1/9-2006 Rigtig god opskrift. Kommer også hvidløg på bøfferne når jeg bruner dem. De hakkede tomater kan udskiftes med friske tomater som skæres i skiver og kommes ovenpå "sovsen". Brugte ikke cocktailpøler og bacon. Blandede ris med dåsemajs.

Sia24  -  2007-06-26 13:00:17
Der er en fejl i antal personer. Denne mængde skulle gerne kunne mætte 5- 6 personer. Undskylder fejlen