Svinemørbrad i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Evt. Rød chilipeber
   
Energi:
KJ total 9926 (2363 kcal)
KJ pr. Pers. 2481 (590 kcal)
Vægt ialt 2482 gram
Vægt pr. Pers. 620 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)