Mexikanske majspandekager med kødfyld

Mexikanske majspandekager med kødfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Jono-piin

Indsendt :      Red:

Mexikanske majspandekager med kødfyld, billede 4 Mexikanske majspandekager med kødfyld, billede 1 Mexikanske majspandekager med kødfyld, billede 2 Mexikanske majspandekager med kødfyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Pandekager:
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Majsmel
4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kødfyld:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 ds. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Pandekager:
Rør mel og mælk sammen.
Rør salt og æg i.
Smelt margerinen på panden og bag pandekager af dejen. De skal bages, så de er lyse på begge sider.

Fyld:
Hak løget fint.
Svits løget i margerinen i en gryde.
Kom oksekødet i og svits et par minutter.
Rens chilien ved at fjerne alle kerne. Pas på med at gnide dig i øjnene bagefter.
Tilsæt tomatpuré, chili og krydderier og lad det småkoge i 10 min.

Smør et ovnfast fad.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad. Smør dem evt. med lidt olie og oven på.

Bages i ovnen i 10-15 min. ved 225 grader C. alm. ovn.

Tips:

Der kan bliver omkring 10-12 stykker.


karakterer:
Opskriften er vist 143603 gange,
og udskrevet 2933 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8724 (2077 kcal)
KJ pr. Pers. 2181 (519 kcal)
Vægt ialt 1260 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 692 KJ (164 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kenneth  -  2012-10-27 14:04:14
2 ds tomatpuré erstattes med Tacosauce. "Hot" hvis man er til stærk mad ellers brug "medium". Super velsmagende ret.

Simon  -  2012-09-05 13:03:26
Den er okey og gøre en mæt.

cchristine bagge.  -  2012-01-29 14:44:00
De er kanon gode rigtig yummi yummi.

Julie  -  2010-10-05 16:33:51
Virkelig nogle gode pandekager, og de er rigtigt gode sammen med mexikansk kødsovs, masser af salat og så et lille drys revet ost oven på. Velbekomme.

  -  2010-09-18 11:06:19
der står ikke hvor meget salt i opskriften?

Tosse-Kokken  -  2007-10-15 18:10:36
VELBEKOMME

Indsenderen af denne opskrift  -  2007-06-16 13:14:41
Pandekagerne er super lækre med salat til såårh .. velbekomme .. ;)