Mexikanske majspandekager med kødfyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pandekager:
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Majsmel
4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kødfyld:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
2 ds. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8724 (2077 kcal)
KJ pr. Pers. 2181 (519 kcal)
Vægt ialt 1260 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 692 KJ (164 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)