Grønlangkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
900 gram Grønkål, hakket, frost
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
Energi:
KJ total 9353 (2226 kcal)
KJ pr. Pers. 2338 (556 kcal)
Vægt ialt 1529 gram
Vægt pr. Pers. 382 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 611 KJ (145 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)