Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun rullesteg

Kalkun rullesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anette

Indsendt :


Kalkun rullesteg, billede 4 Kalkun rullesteg, billede 1 Kalkun rullesteg, billede 2 Kalkun rullesteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Ribsgele 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Kalkunkødet skæres ud så det bliver et langt stykke.Først skæres fra midten og næsten ud til kanten. Dette presses godt med hånden. Derefter skæres forsigteg endnu en gang på tværs. tilsidst har du et stykke kalkunbryst som måler ca 25 cm i bredden.

Stykket bankes let med hænderne, krydres med salt og peber og den skyllede persille kommes på.(De grove stængler fjernes)
Kødet rulles sammen ( som en rullepølse). Lukkes med kød nåle eller bindes med snor.

Olien varmes i pande med høj kant eller gryde. og rullestegen brunes hurtig på alle sider.
Boulion tilsættes og efter hurtig opkog, skrues ned for varmen.
Stegen småkoger ca. 45 min

Stegen tages op og sausen smages til med salt, peber og ca 1 tsk ribsgele.
Jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand.

Tips:

Serverings forslag Kogte kartofler,agurkesalat og grøn salat med kærnemælks dressing Eller Stegte ris, græsk agurkesalat og tomat salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26572 gange,
og udskrevet 362 gange.


Energi:
KJ total 4950 (1178 kcal)
KJ pr. Pers. 1237 (294 kcal)
Vægt ialt 1464 gram
Vægt pr. Pers. 366 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 338 KJ (80 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-09-03 18:56:54
Der måtte gerne laves mere sauce.