Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønkålskrebinetter

Grønkålskrebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grønkålskrebinetter, billede 4 Grønkålskrebinetter, billede 1 Grønkålskrebinetter, billede 2 Grønkålskrebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Grønkål. frisk renset vægt
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Hytteost. 20+
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Blancher grønkålen få minutter og hak den fint. Rør den sammen med mel, æg, finthakket løg og hytteost. Smag til med salt og peber.

Form til krebinetter, som steges i fedtstof på panden, 5 minutter på hver side.

Serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 17295 gange,
og udskrevet 344 gange.


Energi:
KJ total 3220 (766 kcal)
KJ pr. Pers. 805 (191 kcal)
Vægt ialt 722 gram
Vægt pr. Pers. 180 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 446 KJ (106 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Malene  -  2009-02-06 14:20:25
Virkelig gode. Sørg for at der ikke er for meget væske ved grønkålen, da det så kan være lidt svært at forme dem.


Rikke  -  2007-12-26 11:46:10
Super lækker. Der kan sagtens tilsættes lidt ekstra hytteost. Vi tager en portion med til julefrokosten til vegetarene, som erstatning for frikadeller.