Grønkålskrebinetter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Grønkål. frisk renset vægt
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Hytteost. 20+
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 3220 (766 kcal)
KJ pr. Pers. 805 (191 kcal)
Vægt ialt 722 gram
Vægt pr. Pers. 180 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 446 KJ (106 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)