Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs

Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lene

Indsendt :      Red :
Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs, billede 4 Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs, billede 1 Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs, billede 2 Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Bacon i tern
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Paprika
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Bacontern hakkede løg og champignoner i skiver svitses på panden m lidt olie og lægges i ildfast fad.

Koteletterne rystes i en pose med salt peber mel og paprika. Brunes lidt på panden og lægges ovenpå i fadet.

Der laves en sovs af 2-3 spsk. af mel og paprika. Tilsæt tomat pasta, fløde eller mælke. Smag den til og hæl den over koteletterne.

Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Server med kartofler eller ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 180106 gange,
og udskrevet 7351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21355 (5084 kcal)
KJ pr. Pers. 5338 (1271 kcal)
Vægt ialt 3190 gram
Vægt pr. Pers. 797 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 669 KJ (159 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-06 21:05:40
Skal sovsen være så tyk og klam eller gør jeg et eller andet helt forkert? Har fulgt opskriften til punkt og prikke selvom jeg syntes at 3 spsk mel lød voldsomt :)

  -   2013-07-09 13:34:35
I stedet for tomatpuré og halvdelen af fløden.. kan man med fordel bruge (næsten en) pakke pikant ost, det giver en rigtig god smag.

  -   2013-03-25 18:39:25
den er GOD. 10 for det. "tak for mad"

  -   2012-05-28 19:05:10
Klar 10 fra hele familien... smagte simphelhen så godt! :-)

  -   2012-03-27 15:37:27
Super god opskrift, men en time er aaal for lang tid :-) Vil nøjes med en halv time - 3 kvarter næste gang.

  -   2012-02-29 18:31:46
Kæft det smagte godt !! self. 10 herfra!!!

  -   2011-07-03 11:23:33
Kan også spises med kartoffelmos. Og selvfølgelig en klar 10er herfra. :)

  -   2011-06-16 15:55:52
Smager fantastisk!

  -   2010-08-12 07:56:29
Det smagte fantastisk!!

  -   2010-01-07 19:14:42
Klart 10'er herfra, kæmpe hit i cribben med drengene. Kan klart anbefales.

  -   2008-09-05 11:47:02
skal den have samme tid hvis man bruger mørbrad?