Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Bacon i tern
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Paprika
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 21355 (5084 kcal)
KJ pr. Pers. 5338 (1271 kcal)
Vægt ialt 3190 gram
Vægt pr. Pers. 797 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 669 KJ (159 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)