Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekage med smørcréme, (Bradepandekage)

Chokoladekage med smørcréme, (Bradepandekage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Olivia

Indsendt :


Chokoladekage med smørcréme, (Bradepandekage), billede 4 Chokoladekage med smørcréme, (Bradepandekage), billede 1 Chokoladekage med smørcréme, (Bradepandekage), billede 2 Chokoladekage med smørcréme, (Bradepandekage), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
60 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Smørcreme:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4.5 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Margarine og sukker røres blødt.
Æggene røres i ét ad gangen.
hvis dejen skiller, røres kakao i nu.

Kakao, mel, bagepulver og vanillesukker røres i, skiftevis med mælk og kogende vand.

Dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 30*40cm)
Bages ca. 60 minutter ved 175 grader C alm. ovn.

Kagen afkøles og flækkes.

Créme:
Flormelis og kogende vand piskes sammen.
Smørret piskes i lidt ad gangen.
Når kagen er kold, lægges den sammen med smørcréme.

Tips:

Skal halvveres hvis potionen skal passe til 20*30cm. bradepande (samme bagetid).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (28 stemmer)

Opskriften er vist 114161 gange,
og udskrevet 2448 gange.


Energi:
KJ total 45031 (10721 kcal)
KJ pr. Pers. 1876 (446 kcal)
Vægt ialt 2921 gram
Vægt pr. Pers. 121 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1541 KJ (367 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 20.0 gram
Kulhydrat 42.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-01-12 14:50:01
Ummm lækker kage


Per  -  2016-04-08 11:38:55
Dobbelt op af smørcremen synes vi.


Asta  -  2011-11-21 20:15:30
Vil bage og tage med i skole håber den smager godt:D


Diana  -  2011-08-11 21:07:01
Jeg har netop bagt denne kage, valgt dog at pifte den op med 200g hvid og 100g mørk chokolade og 200g mandler. i stedet for smørcreme er den pifted op med jordbærmuse, og lavet i ialt 3lag, med glasur på toppe overtrukket med marcipan låg, til mine kollegaer,og er sikker på at den nok skal falde i god jord :)


Diana  -  2011-08-11 18:50:12
Jeg har netop bagt denne kage, valgt dog at pifte den op med 200g hvid og 100g mørk chokolade og 200g mandler. i stedet for smørcreme er den pifted op med jordbærmuse, og lavet i ialt 3lag, med glasur på toppe overtrukket med marcipan låg, til mine kollegaer,og er sikker på at den nok skal falde i god jord :)


Julia  -  2010-02-27 13:27:00
De var helt vilde med den på gymnasiet :D Jeg synes dog, det var svært at smøre smørcremen på fordi kagen var så porøs, så den nemt smuldrede i stykker - nogle tips?


benthe  -  2009-09-13 08:24:27
gør som J.K.H skriver og afslut med farvet krymmel. I mit hjem er den altid blevet kaldt for kinderkage, og bagt til alle fødselsdage uhm!


J. K. H.  -  2009-09-03 16:12:04
Kom chokoladeglasur på som kronen på værket, det giver lige det sidste pift til den søde tand. - Rigtig god kage, ungerne siod i kø. Til et 10-tal,


Per  -  2009-08-29 22:49:55
Vi bagte kagen dagen før vi skulle bruge den, så var den godt afkølet og nem at flytte. Vi vendte kagen ud på en bageplade, så er det nemmere at komme til, og så flækkede vi kagen med et stykke sytråd som vi "savede"igennem med, trak toppen over på en anden bageplade og smurte cremen på.