Chokoladekage med smørcreme, (Bradepandekage) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
375 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
7 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
60 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Smørcreme:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 45031 (10721 kcal)
KJ pr. Pers. 1876 (446 kcal)
Vægt ialt 2921 gram
Vægt pr. Pers. 121 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1541 KJ (367 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 20.0 gram
Kulhydrat 42.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)