Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karbonader 02

Karbonader 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nanna

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Flæske/kalvekød
 raps
 salt
 margarinne til stegning
 


Opskrift:

Kødet deles i portioner.
Formes som boller
Trykkes flade og hakket med kniv.

Hæld raps i en dyp tallerken.
vend karbonaderne i raps på begge sider.

Put margerine på panden.
steg karbonaderne på hver side i ca 8 min
Vendes forsigtig når de er brune på siden.

Tips:

*kan serveres med kartofler/pomfritts/skivekartofler/grønsager. evt beanaise-sovs




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Karbonader



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (19 stemmer)

Opskriften er vist 38047 gange,
og udskrevet 708 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-30 16:38:51
det hedder rasp! raps er en afgrøde, man laver raps-olie af


Jeanette  -  2010-09-10 14:56:30
Her i familien syns vi det smager bedst uden mel. Og det kommer an på hvor i landet du kommer fra om man kalder det for krebinetter eller karbonader. Her hedder det karbonader - og krebinetter er frikadeller, hvori man også kommer mel og æg i kødet, det gør man IKKE i karbonader...


pia  -  2010-02-16 16:58:23
øøøøøøøhhhhhh raps ???


keld, SF  -  2009-11-06 04:08:29
Skulle der ikke have vaeret lidt mel og et aeg i kodet for at holde lidt sammen paa det. Jeg fulgte den simple opskrift og det smagte virkelig godt med blomkaal og gulerodder til.


Smukke Nanna   -  2009-02-17 13:18:10
pisse god det er den bedste i hele verden elsker den kunne spise den være dag !!<3(L)


  -  2008-08-02 10:25:23
det er crebinetter der paneres ikke karbonader


kogekonen  -  2008-01-09 11:29:26
vend i mel tilsat salt, peber og estragon og spar endelig ikke på sidstnævnte.


lis  -  2007-10-19 18:02:16
kan også vendes i mel tilsat salt og peber


kokken  -  2007-02-22 16:36:37
det hedder rasp