Karbonader 02

Karbonader 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nanna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Flæske/kalvekød
 rasp
 salt
 margarinen til stegning
 
Opskrift:
Kødet deles i portioner.
Formes som boller
Trykkes flade og hakket med kniv.

Hæld rasp i en dyp tallerken.
vend karbonaderne i raps på begge sider.

Put margarine på panden.
steg karbonaderne på hver side i ca 8 min
Vendes forsigtig når de er brune på siden.

Tips:

*kan serveres med kartofler/pomfritts/skivekartofler/grønsager. evt beanaise-sovs





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Karbonader

karakterer:
Opskriften er vist 43296 gange,
og udskrevet 798 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-30 16:38:51
det hedder rasp! raps er en afgrøde, man laver raps-olie af

  -   2010-09-10 14:56:30
Her i familien syns vi det smager bedst uden mel. Og det kommer an på hvor i landet du kommer fra om man kalder det for krebinetter eller karbonader. Her hedder det karbonader - og krebinetter er frikadeller, hvori man også kommer mel og æg i kødet, det gør man IKKE i karbonader...

  -   2010-02-16 16:58:23
øøøøøøøhhhhhh raps ???

  -   2009-11-06 04:08:29
Skulle der ikke have vaeret lidt mel og et aeg i kodet for at holde lidt sammen paa det. Jeg fulgte den simple opskrift og det smagte virkelig godt med blomkaal og gulerodder til.

  -   2009-02-17 13:18:10
pisse god det er den bedste i hele verden elsker den kunne spise den være dag !!<3(L)

  -   2008-08-02 10:25:23
det er crebinetter der paneres ikke karbonader

  -   2008-01-09 11:29:26
vend i mel tilsat salt, peber og estragon og spar endelig ikke på sidstnævnte.

  -   2007-10-19 18:02:16
kan også vendes i mel tilsat salt og peber

  -   2007-02-22 16:36:37
det hedder rasp